Müslüman olan ateist bir heavy metal ve punk müzik sanatçısının hikayesi..

Abdul Malik, İngilterede yaşayan ve genç yaşlarına kadar dinsiz bir şekilde yaşamış heavy metal müziğiyle uğraşan bir sanatçıdır. O zamanlar şimdiki yaygın olmayan bu müzik, kendisinin değimiyle ilk çıktığı zamanlar "isyan" ve "öfke dolu" konuları işleyen bir temaya sahipti.

Kendiside müziğinin verdiği karakterle hayattaki olup biten herşeyi sorgular nitelikteydi. Bir dinin olduğuna inanmıyordu. Kendisinin değimiyle aslında bir tanrının olduğuna inanmıyordu. Hristiyanlık, Yahudilik ve çeşitli yerel dinleri araştırıp buralardan birşeyler aradı. Fakat hiçbir zaman istediği, kendini tatmin eden cevabı bulamadı. Ta ki birgün yolda yürürken İslama davet eden broşürler dağıtan bir müslüman kardeşimize rastlayana dek.. Abdul Malik'in hayat hikayesinin devamını aşağıdaki videodan takip edebilirsiniz. Allah tüm inan ve inanmayanlara hidayet nasip etsin.


O Hristiyanlık, Yahudilik ve çeşitli yerel dinleri araştırıp buralardan birşeyler aradı. Fakat hiçbir zaman istediği, kendini tatmin eden cevabı bulamadı. Ta ki birgün yolda yürürken İslama davet eden broşürler dağıtan bir müslüman kardeşimize rastlayana dek.

Yorum Gönder

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *