Yakın zamanda, Ateizm ve Agnostisizm gibi görüşleri benimsemiş insanlar için konu ile ilgili bazı kaynaklardan yararlanarak, ayrıca reddettikleri şey olan Kur'an-ı Kerim ve Hadis ışığında, savundukları tezleri ve kainattaki mucizeleri bir bir işleyen bir yazı dizisine Allah izin verirse başlayacağız. Bu yazı dizisinde ateist ve agnostik insnaların devamlı surette sorguladıkları "olmayan şeye inanılır mı, görülmeyen şey ne vardır ne de yoktur, mutlak doğru yoktur ve sözü edilen doğrunun varlığı yada yokluğu hakkında da kesin bir kanaat yoktur " gibi düşünceleri işleyerek bir yanıt arayacağız.
Yazı dizimizde yararlanacağımız içerikler şu şekilde olacaktır;

- Fen Bilimleri ve Tıp alanında yazılmış çeşitli kaynaklar.
- Dini kitaplar ( Fıkıh, Tefsir vs.)
- Evrende işleyen mucizevi düzen ile ilgili hazırlanmış videolar.
- Kur'an-ı Kerim'in evrendeki düzeni açıklayan ayetleri.
- Hadis-i Şerifler ışığında evrendeki düzen, var oluş.

 Bu içerik dahilinde işleyecemiz konulara sitemizin sağ sütununda bulunan " Konu Başlıkları " bölümündeki " Ateist ve Agnostiklere Cevaplar " başlığı altından ulaşabilirsiniz. Baştan söylemek gerekirse, yazıların altında bulunan yorumlara müdahale, ancak küfür ve kişilik haklarına hakaret içeren sözcükler kullanılması halinde müdahale edilecektir. Her türlü görüş ve düşünce rahat bir şekilde hoşgörü ve saygı sınırları içerisinde yapılabilecek ve bu yorumlar tarafımızdan tereddütsüz olarak yayınlanacaktır.

Not: Yazı dizimizde işleyeceğimiz konuların çoğunda, bir Feyyaz Bilişim ve Yayıncılık Hizmetleri ürünü olan Sergah.Tv adresindeki videolardan yararlanacaktır. Bu videoların telif hakkı sadece eser üzerinde oynama yapılması ve kaynak gösterilmemesi halinde geçerli olup, bu durum şu adreste açık bir şekilde belirtilmiştir. http://www.seyrangah.tv/lisans
Bundan dolayı şimdiden videoların hazırlayanlara geçen emekleri dolayısıyla teşekkür ediyor ve Allah yaptıklarından dolayı razı olsun diyoruz. 
Kaynak Video Sitesi: 

İslam Ahengi © 2011

Yorum Gönder

  1. Ne zaman başlayacak bu yazı dizisi? Tesadüfen rastladım blog a..ben de bu konularla iligli araştırma yapıyorum.İyi çalışmalar.

    YanıtlaSil

  2. Ozan bey, blogumuzun sağ tarafında "Konu Başlıkları" bölümünün altında bulunan Agnostik Tezleri Çözüyor sekmesine tıklarsanız şimdiye kadar yayınlamış olduğumuz yazıları görebilirsiniz. Zaman buldukca ve internete vakit ayırabildikce yazılarımızı yayınlamaya gayret ediyoruz. Fakat dediğiniz gibi elinizde bu konular ilgili çalışmalarınız, yazılarınız varsa sitemizin sağ üst bölümünde bulunan "Dini Yazı Gönder" butonundan bize çalışmalarınızı gönderip isminiz ile beraber blogumuzda yayınlanmasını ve diğer kardeşlerimizin bu çalışmalardan yararlanmasına vesile olabilirsiniz. Yorumunuz için teşekkür ederiz, selametle kalın.

    YanıtlaSil
  3. Teşekkür ederim, ben de yakın zamanda katkıda bulunacağım.İyi çalışmalar dilerim.

    YanıtlaSil

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *